ASSEM Gestoria | QUI SOM
21776
page-template-default,page,page-id-21776,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

LA GESTORIA – ASSESSORIA

Assem és una gestoria i assessoria de Manresa, que ofereix un servei complet en assessorament i gestió empresarial, laboral, social, legal, comptable, fiscal i tributària. Assem està dedicada a l’àmbit empresarial en la seva pràctica totalitat: autònoms, petites i mitjanes empreses, i també comunitats de veïns i veïnes.

 

L’objectiu i missió de la nostra gestoria i assessoria, és oferir serveis d’assessorament i gestió amb la màxima implicació, compromís, professionalitat i confidencialitat. Apostem per les noves tecnologies per facilitar-vos la comoditat en els tràmits, sense deixar però que se’n vegi afectat el tracte personalitzat que creiem imprescindible per oferir el servei adequat a les necessitats de cadascun dels nostres clients.

 

La nostra filosofia és oferir un servei diferenciat i a mida per a empreses, autònoms i comunitats de veïns de Manresa i el Bages. El valor afegit rau en el treball diari i en com fem la nostra feina. Som una gestoria i assessoria jove, de proximitat, dinàmica, flexible i ens bolquem pels nostres clients, ells són la nostra empresa. Per això assegurar la seva activitat, agilitzar tràmits, facilitar-los un assessorament rigorós, buscar la millor solució i que gaudeixin d’un tracte personalitzat, són les nostres eines per tal que gaudeixin d’un servei de gestoria i assessoria útil i satisfactori.

QUI SOM

Assem consta d’un equip de professionals formats i experimentats en l’assessorament i gestió laboral, social, legal, comptable, fiscal i tributària per cobrir les diverses necessitats dels nostres clients. L’experiència dels nostres professionals no només permet facilitar un assessorament tècnic, sinó també un assessorament basat en l’experiència. Gràcies a aquesta dualitat aconseguim els resultats més òptims per a cada client.

 

Apostem per una estructura plana, el contacte directe amb els nostres experts és clau per tal de complir la missió i objectius d’assessorament diferenciat, així com el tracte personalitzat.